Tehnična pomoč

Vsa vprašanja, vezana na delovanje in uporabo portala, naslovite na podpora@mepi.info. Skrbniki vaše izvajalske organizacije vam pri tehničnih težavah ne morejo pomagati, zato prosimo, da se obrnete direktno na navedeni e-naslov.

REGISTRACIJA V SISTEM MEPI VSEVED

Pred uporabo portala morate kot koordinator registrirati izvajalsko organizacijo v sistem s pomočjo spodnjega obrazca. S spustnega seznama izberite vašo organizacijo in vašega skrbnika organizacije. Nato vpišite vaše podatke (ime, priimek in e-poštni naslov) ter vpišite želeno uporabniško ime. Uporabniško ime lahko vsebuje črke abecede brez šumnikov, po možnosti naj odraža ime vaše organizacije. Nastavite želeno geslo, priporočamo uporabo močnega gesla (iz velik črk, malih črk, številk in posebnih znakov). Vpišite še imena in priimke vseh ostalih izvajalcev (poleg koordinatorja), ki izvajajo program MEPI na vaši organizaciji. Na koncu kliknite gumb Registracija.
 

Prosimo, vpišite podatke o ostalih izvajalcih v vaši organizaciji (poleg koordinatorja), da jih bo lahko sistem črpal ob oddaji dokumentacije.